. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Kisiklott egy vonat tolatás közben
2014-10-27 10:07:26
Kisiklott egy vonat tolatás közben

Kisiklott egy vonat tolatás közben

Tolatás közben kisiklott négy teherkocsi a Baranya megyei Áta vasútállomáson. Személyi sérülés nem történt, az utasokat vonatpótló autóbuszok szállítják a Pécs és Villány közötti vasútvonalon.


Az utasoknak a hosszabb menetidő miatt 50-60 perces késére kell számítaniuk a helyreállításig. A vonatpótló autóbuszok Áta állomásra nem tudnak bemenni az utasokért, ezért őket az átai elágazásnál tudják felvenni - írja az MTI.

A MÁV Zrt. szakemberei azonnal megkezdték a baleset körülményeinek vizsgálatát. A helyreállítást csak a vizsgálat befejezése után tudják elkezdeni.

További híreink
Módosul a baranyai kormányablakok ügyfélfogadási ideje
A Baranya megyében működő járási kormányablakok, valamint a pécsi okmányiroda ügyfélfogadási ideje december 1-től módosul. Vége az este 8-ig nyitva tartó hivataloknak.
2014-11-26 14:48:51, Hírek, Hasznos Bővebben
Szerdán ítéletidőnk lesz
Meneküljünk aluljáróba vagy zárt épületbe, ha erős szélbe kerülünk, kerüljük a fákat és az épületekről lelógó tárgyakat - figyelmeztet a katasztrófavédelem a szerdai viha...
2014-10-21 18:54:44, Hírek, Hasznos Bővebben
Tovább zuhan a benzin ára
Tovább csökken az üzemanyagok ára, múlt péntekhez hasonlóan a gázolaj nagykerárát 5 forinttal, a 95-ös benzinét pedig 9 forinttal csökkenti szerdán a Mol – értesült piaci...
2014-10-20 15:59:00, Hírek, Hasznos Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>